Rólunk

Kedves Látogatóink!
 
Pirahow V. Tivadar vagyok, az Express Plussz Utazási Iroda Kft. tulajdonosa és irodavezetője. Irodánk 2010 óta foglakozik közvetítéssel. 2014. április 1-től új helyszínen és új szolgáltatásokkal várjuk kedves utasainkat. 
 
Bízunk abban, hogy új és visszatérő utasainknak egyaránt átadhatjuk azt a vendégszeretet és életérzést, amely Görögországi munkám során, Sartin töltött közel 10 év alatt életfilozófiámmá vált. Még a mai napig is amikor Sarti-ban járok, úgy érzem otthon vagyok, régi barátságok, a napfény, a tenger illata rég látott ismerősként köszöntenek rám. Többek között ennek a kis halászfalunak, Chalkidiki gyöngyszemének varázslatos hangulatát is szeretnénk megismertetni az emberekkel. 
 
Mindemellett kínálatunkban megtalálhatóak egyéni és csoportos utazások, körutazások és városlátogatások, nyaralóprogramok, osztálykirándulások, belföldi és külföldi szállásfoglalás, autó és autóbuszbérlés, valamint repülőjegy foglalás.
 
Mint az a cég nevéből is látszik, szeretnénk a kikapcsolódás mellett „plussz” élménnyel gazdagítani utazásaikat. Saját szervezésű utak mellett más irodák által összeállított programokkal is gazdagítottuk a palettát. Célunk egy olyan iroda kialakítása, ahol az utasok lefoglalhatják utazásukat a világ bármelyik pontjára, legyen szó akár üdülésről, városlátogatásról, körutazásról, síelésről, repülő- vagy buszjegyről, és még folytathatnánk a sort. Ahhoz, hogy ezt megvalósíthassuk, több neves, megbízható, magas színvonalon dolgozó magyar utazási irodával működünk együtt.
 
Több, mint 17 év tapasztalata és az ez idő alatt szerzett személyes barátságaink teszik lehetővé az Önök gondtalan pihenését a világ bármely pontján.
 
Engedjék meg, hogy a mi szemünkön keresztül mutassuk be Önöknek a nagyvilág csodás tájait, kiemelten az Adria lélegzetellázító tengerpartját, az Égei-tenger szikrázó kékjét, a Földközi – tenger felejthetetlen strandjait, Európa mérhetetlen kincsekkel rendelkező városait. Aktív kikapcsolódásra vágyóknak a világ legszebb városaiba és természeti csodáihoz szervezett körutazásokkal és városlátogatásokkal szeretnénk kedveskedni.
 
Szeretnénk valóra váltani álmai utazását, mert tudjuk milyen érzés felszállni arra a buszra, arra a repülőre, beszállni az autóba, vagy éppen egy hajó fedélzetére…valami kezdődik. Leírhatatlan érzés. Mi is ismerjük. És épp ezért reméljük, hogy a jövőben Önöket is az utasaink között köszönhetjük és megtisztelnek bennünket bizalmukkal!
 
Nézzenek be hozzám, szeretettel várom Önöket egy teával, vagy kávéval, és azzal a hamisítatlan régi vendégszeretettel, amelyre titkon mindannyian vágyunk, és amelyért még mindig egy utazási irodát keresünk fel.
 
 
Üdvözlettel:
Pirahow V. Tivadar[]